| Nomizw pws dikaioumai... | |
|
+14wendy Tribiani naikon251 dejav0u Geo2O5 LuCienDaR LeftoverCrack coniordos CelestialCurse Caligula GudjohnseN ROuFaKoS xD JuKiRo PrimeMinister 18 posters |
|
Author | Message |
---|
GudjohnseN UniQue Member
Posts : 21 Join date : 2008-04-03 Age : 38 Location : Nikaia,Peiraias
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 3:48 pm | |
| - ROuFaKoS xD wrote:
Oi perisoteroi apo mas theloume na fugoume apo ayto to game pou legete l2 Athela i mi polla atoma exoun xasei filous/parea/douleia/ genika polu xrono apo tin real life tous. Opote theloume na to liksoume kapos wraia gia ayto kai perimenoume ton cosmos mpas kai ginei to thavma pou den nomizw me tetio Gm Team ...
H cosmos i se kapoion allon server( last server gia pollous exiles) theloume na perasoume wraia Opote psithite na pame kapou i na minoume ston cosmos Oloi mazi enemys kai mi enemys [/color] Egw Kserw Pws To LineAge Den Empideizei kanenan Apo thn Proswpikh tou Zwh. Auta Pou lene oloi Parataw to l2 gia na zhsw tin Zwh Mou einai Grafika kai mlkies. An einai kapios kammenos mlkas den tou ftaiei to l2 pou exei afhsei thn Proswpikh tou Zwh. Telos exw thn Idia apopsi me ton Roufako.Last Server kai Gia Mena.Opios kai na Nai Autos. Kourastika | |
|
| |
PrimeMinister Asylum Member
Posts : 21 Join date : 2008-04-03 Age : 44 Location : Palaio Faliro
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 3:49 pm | |
| Me to bake ice de menoume cosmos. Kai mhn peite gia to botting. Nai bottara alla sthn parousa fash den exei nohma na bottarw allo, opws kai oi perissoteroi ths clan. Alla to bake ice einai poly epikindyno, opws kai h agnoia tou gm team. Opws egrapsa kai kapou allou: Vgalte to Bake ice, krathste to server up gia mia vdomada kai meta to syzhtame ksana. | |
|
| |
coniordos
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 3:50 pm | |
| Emena to l2 me kanei na glutwnoun polloi ta kantilia real life..opote arazw | |
|
| |
CelestialCurse UniQue Member
Posts : 57 Join date : 2008-04-02 Age : 34 Location : Kalavryta!
| |
| |
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 3:52 pm | |
| Kai ontws den ephreazei to lineage thn proswpikh zwh. Proswpika douleyw twra pou einai anoiksh apo tis 7 to prwi mexri tis 9 to vrady. Opote mou menoun max dyo wres. E anti na kaiw egkefalika kyttara sthn thleorash protimw na tis pernaw me atoma pou goustarw estw kai mesw ventrilo 'h tou game. | |
|
| |
LeftoverCrack UniQue Member
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 3:58 pm | |
| | |
|
| |
ROuFaKoS xD UniQue Member
Posts : 33 Join date : 2008-04-03 Age : 36 Location : Mogkolian's City
| |
| |
JuKiRo UniQue Member
Posts : 37 Join date : 2008-04-03 Age : 35 Location : DioS NeT AReNa
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 4:02 pm | |
| - GudjohnseN wrote:
- ROuFaKoS xD wrote:
Oi perisoteroi apo mas theloume na fugoume apo ayto to game pou legete l2 Athela i mi polla atoma exoun xasei filous/parea/douleia/ genika polu xrono apo tin real life tous. Opote theloume na to liksoume kapos wraia gia ayto kai perimenoume ton cosmos mpas kai ginei to thavma pou den nomizw me tetio Gm Team ...
H cosmos i se kapoion allon server( last server gia pollous exiles) theloume na perasoume wraia Opote psithite na pame kapou i na minoume ston cosmos Oloi mazi enemys kai mi enemys [/color] Egw Kserw Pws To LineAge Den Empideizei kanenan Apo thn Proswpikh tou Zwh.
Auta Pou lene oloi Parataw to l2 gia na zhsw tin Zwh Mou einai Grafika kai mlkies.
An einai kapios kammenos mlkas den tou ftaiei to l2 pou exei afhsei thn Proswpikh tou Zwh.
Telos exw thn Idia apopsi me ton Roufako.Last Server kai Gia Mena.Opios kai na Nai Autos.
Kourastika 8a er8w Se antipara8esh me ton mitsako mou to oti esy mitso paizeis mazi me tin kopela sou to l2 kai stin ousia den sou lipei to real life (DEN LEW OTI MONO H SXESH EINAI RL ) apla paizei megalo Rolo stin prosopiki zwh kapiou Loipon to oti esy paizeis me tin kopela sou alloi den exoune ayth tin politeleia Den ksero pws to eipa isos na min to lew ellinika alla katalabenete | |
|
| |
Caligula UniQue Member
Posts : 13 Join date : 2008-04-03 Age : 40 Location : Patra
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 4:04 pm | |
| | |
|
| |
JuKiRo UniQue Member
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 4:07 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 4:20 pm | |
| | |
|
| |
JuKiRo UniQue Member
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 4:22 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 4:29 pm | |
| Na sikwsoume PvP server Elves VS D.Elves na doume pio race einai to pio imba (To exw pistepsei ) | |
|
| |
LuCienDaR UniQue Member
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 6:19 pm | |
| - PrimeMinister wrote:
- Me to bake ice de menoume cosmos.
Kai mhn peite gia to botting. Nai bottara alla sthn parousa fash den exei nohma na bottarw allo, opws kai oi perissoteroi ths clan. Alla to bake ice einai poly epikindyno, opws kai h agnoia tou gm team. Opws egrapsa kai kapou allou: Vgalte to Bake ice, krathste to server up gia mia vdomada kai meta to syzhtame ksana. Exw thn entypwsh pws kai kainouria arxeia na paroun opws legetai , pali me ena kapoio version tou bake ice 8a einai...eidwmen! | |
|
| |
Geo2O5
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 6:57 pm | |
| Kalhspera sas enemies kai enemies. Katsarolasb edw....... xaxaxaxaxaxaxa. Oxi plaka kanw. Ama psaxneste gia server pali trypwsa kai exwsa thn oura mou edw kai sas lew elate re ston diko mou x20 einai oute bot de xreiazete na balete,an kai douleyei.....lol Ton msn mou ton exete arketoi ama 8elete na rwthsete gia ton server mou milate ekei... A! BTW Mushroom edw.... Megeia to forum.Apo bdomada pou 8a eimai pali sth bash mou 8a to soulouposw ligo me ton kiko....... Gia 1 wra douleia kala einai pantos etsi opws einai twra..... | |
|
| |
GudjohnseN UniQue Member
Posts : 21 Join date : 2008-04-03 Age : 38 Location : Nikaia,Peiraias
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Fri Apr 04, 2008 12:54 am | |
| - JuKiRo wrote:
8a er8w Se antipara8esh me ton mitsako mou to oti esy mitso paizeis mazi me tin kopela sou to l2
kai stin ousia den sou lipei to real life (DEN LEW OTI MONO H SXESH EINAI RL ) apla paizei megalo Rolo stin prosopiki zwh kapiou Loipon to oti esy paizeis me tin kopela sou alloi den exoune ayth tin politeleia
Den ksero pws to eipa isos na min to lew ellinika alla katalabenete Koita Vaggo Apo 2 Xronia pou Epeza l2 Epeza Mia Xara,xwris oi tote kopeles mou na paizoune. Twra 5 mhnes tuxainei na paizei i Kopela mou. To idio Htan Tote To idio einai kai twra. | |
|
| |
JuKiRo UniQue Member
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Fri Apr 04, 2008 4:05 am | |
| - GudjohnseN"][quote="JuKiRo wrote:
8a er8w Se antipara8esh me ton mitsako mou to oti esy mitso paizeis mazi me tin kopela sou to l2
kai stin ousia den sou lipei to real life (DEN LEW OTI MONO H SXESH EINAI RL ) apla paizei megalo Rolo stin prosopiki zwh kapiou Loipon to oti esy paizeis me tin kopela sou alloi den exoune ayth tin politeleia
Den ksero pws to eipa isos na min to lew ellinika alla katalabenete
Koita Vaggo Apo 2 Xronia pou Epeza l2 Epeza Mia Xara,xwris oi tote kopeles mou na paizoune. Twra 5 mhnes tuxainei na paizei i Kopela mou. To idio Htan Tote To idio einai kai twra.[/quote] Gia Sena Mporei nai Gia Kapoious Allous oxi .. pistepse me :/ | |
|
| |
dejav0u UniQue Member
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Fri Apr 04, 2008 7:12 am | |
| re gamw ti panagia sas tous enemy ti tous thelete edw? --->10xronos? ;X plaka kanw ;p
vasika to olo l2 diskola tha kopei olo leme stamatame kai mialo den vazoume (i ataka ta espase prime ;p) pleon opou paei i parea pame kai oi perisoteroi to game enoite oti to mathame meta apo tosa xronia auto me real life kai loipa kamia sxesi apla o kathenas epilegei to poses wres tha kegete kai me poion tropo...
tespa makari na vrethei kanas sovaros server o opoios na kratisei (enow panw apo 1-2 xronia) pleon na xortasoume to game theloume kai as exei oso argi ekseliksi thelei
filia! | |
|
| |
naikon251 UniQue Member
Posts : 4 Join date : 2008-04-04 Age : 35 Location : Ntaf00pOLh
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Fri Apr 04, 2008 1:12 pm | |
| y0!! Na me kai ego..Ti kanete KavleC exo na sas do Kairo... | |
|
| |
Tribiani UniQue Member
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Fri Apr 04, 2008 1:14 pm | |
| | |
|
| |
naikon251 UniQue Member
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Fri Apr 04, 2008 1:15 pm | |
| - Tribiani wrote:
- GaMaW!
Oo ReaLly Man?? Na kai enas gamias sto Ally.. Grz | |
|
| |
wendy UniQue Member
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Fri Apr 04, 2008 1:34 pm | |
| | |
|
| |
barbarela UniQue Member
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Fri Apr 04, 2008 1:54 pm | |
| na po kai ego tin mlkia m 1on primeminister sinxaritiria ise aksiologos enemy me epipedo pano apo ola. den ksero ti 8a gini fos ston cosmos den blepo telika.. elixir apo logia gamane asxima.. ka8iste na doume kai ligo praksis kai apofasizoume meta. epidi anaferthike gia gm/admin team prosopika posos me endiaferi idame kai alou pou tous kserame... auta apo mena kala na pername kai makari na ta poume oloi mazi kapou p.s: an pantos metakomisoume se new server last 8a ine gia mena psi8ite na ta kanoume poutana p.s: psinome na gino kai spammer tora sta geramata | |
|
| |
naikon251 UniQue Member
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Fri Apr 04, 2008 2:15 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Fri Apr 04, 2008 2:18 pm | |
| thanks barbarela. exw grapsei ki allou pws to epipedo tou community ston cosmos htan safws anwtero apo ta ypoloipa pou eixame synh8isei. toulaxisto sto epipedo twn megalwn clans. pantou yparxoun eksaireseis alla nomizw pws o kanonas htan se poly ikanopoihtiko epipedo. to na pame oloi mazi kai na paiksoume ta ksyla mas 8a htan eyxhs ergo alla kai na mh ginei etsi, 8a meinoun gia panta ta ksyla sth mnhmh mas. Opws eipes einai last server pou paizeis, de 8es na exeis kapoies diavevaiwseis gia to ti kai pws? Ka8ws isxyei gia pollous ayto pou eipes proswpika mou einai poly dyskolo na apofasisw ti 8elw, omws sigoura de 8elw na paw se server pou den kserw arketa pragmata gia ayton. kai na sto analysw ligo giati milaw poly genika. Opws egrapsa kai pio prin san community to hazard.gr anevase diko tou l2 server. Ayto shmainei pws psaxthkame para poly gia na katalhksoume se providers, ti l2server 8a valoume ktl texnika pou kourazoun. Eimai pepoismenos pws enas server typou elixir einai katadikasmenos na apotyxei se periptwsh pou ksefygei apo ta 800 atoma pou 8ewrountai ena orio gia na apokaleseis ton server epityxhmeno ki ayto gia ton aploustato logo pws to bandwith einai tragika akrivo gia na ton synthrhseis. Tespa, epeidh eimai synh8ismenos se megala posts stamataw edw gia na mh sas kourasw allo. An 8elete dieykrinhseis se texnika 8emata synexiste th syzhthsh. Omws fantazomai to nohma to exete piasei. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... | |
| |
|
| |
| Nomizw pws dikaioumai... | |
|