| Nomizw pws dikaioumai... | |
|
+14wendy Tribiani naikon251 dejav0u Geo2O5 LuCienDaR LeftoverCrack coniordos CelestialCurse Caligula GudjohnseN ROuFaKoS xD JuKiRo PrimeMinister 18 posters |
|
Author | Message |
---|
PrimeMinister Asylum Member
Posts : 21 Join date : 2008-04-03 Age : 44 Location : Palaio Faliro
| Subject: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 2:43 pm | |
| ... na egkainiasw ayto to section an kai pote den kanw flame... De mou vgainei vre aderfe...
Gratz gia to forum sas ki as elpisoume se mia epoikodomhtikh syzhthsh gia to pou 8a synexisoume. Vevaia to kserw pws einai dyskolo na symfwnhsoume. (Edw metaksy mas kai de symfwnoume gia to pou 8a pame). Pantws akouw idees.
PS:Den kanw gia flame to phra apofash. | |
|
| |
JuKiRo UniQue Member
Posts : 37 Join date : 2008-04-03 Age : 35 Location : DioS NeT AReNa
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 2:45 pm | |
| Koita kai emeis Eimaste Se Mia Adieksodo .. kai San Ally Pou 8a pame OLOI mazi kai AN 8a pame kapou Ti na pw Tous ldr Giayto tous Exoume Mia Zwh Aytoi Apofaizoune | |
|
| |
ROuFaKoS xD UniQue Member
Posts : 33 Join date : 2008-04-03 Age : 36 Location : Mogkolian's City
| |
| |
GudjohnseN UniQue Member
Posts : 21 Join date : 2008-04-03 Age : 38 Location : Nikaia,Peiraias
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 2:46 pm | |
| Apantaxou UniQarioi Mazeuthte.
Koita Prepei na Rollarei Ligo To Forum na Mpoune Kai alloi Gia na Ginei Suzhthsh.
Twra me ton Roufako ante na bgaleis Akri.. | |
|
| |
JuKiRo UniQue Member
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 2:47 pm | |
| - GudjohnseN wrote:
- Apantaxou UniQarioi Mazeuthte.
Koita Prepei na Rollarei Ligo To Forum na Mpoune Kai alloi Gia na Ginei Suzhthsh.
Twra me ton Roufako ante na bgaleis Akri.. +1 | |
|
| |
Caligula UniQue Member
Posts : 13 Join date : 2008-04-03 Age : 40 Location : Patra
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 2:48 pm | |
| - PrimeMinister wrote:
- ... na egkainiasw ayto to section an kai pote den kanw flame...
De mou vgainei vre aderfe...
PS:Den kanw gia flame to phra apofash. Parakalountai oi kurioi: GudjohnseN Jukiro Roufakos kai opwsdipote o Max na dilwsoun ti parousia tous sto simantiko kommati tou forum to "flame"
Mi mas spasete ta @@ kai edw me regoulo to spam | |
|
| |
GudjohnseN UniQue Member
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 2:51 pm | |
| - Caligula wrote:
Parakalountai oi kurioi: GudjohnseN Jukiro Roufakos kai opwsdipote o Max na dilwsoun ti parousia tous sto simantiko kommati tou forum to "flame"
Mi mas spasete ta @@ kai edw me regoulo to spam Egw Edwsa Paron.Den Spamarw Mwre. Roufas kai Cele einai oi Spammer.Egw Exw Parei Suntaksi.Kairos gia thn Nea genia.! Pantws o Prime Swsta ta leei..Exete Skeftei ti sto pe0 Tha kanoume? | |
|
| |
JuKiRo UniQue Member
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 2:55 pm | |
| | |
|
| |
CelestialCurse UniQue Member
Posts : 57 Join date : 2008-04-02 Age : 34 Location : Kalavryta!
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 2:59 pm | |
| An Kai Dn Eimai Ldr Pisteuw Pws 8a Htan Kalo Na Pame Elixir Estw Gia Arxi... P.s 405 Posts Mesa Se 2 Meres Tsampa Ta Ekana? | |
|
| |
JuKiRo UniQue Member
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 3:00 pm | |
| To idio Kaname kai Temple .
Barethika alh8eia :/ | |
|
| |
GudjohnseN UniQue Member
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 3:10 pm | |
| Elxir Den Kserw..Eimai PsiloPshmenos. Alla Exw Akousei toooosa Polla Telika... O Zantas Koimate Orthios Btw. | |
|
| |
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 3:10 pm | |
| Guys gia elixir, exei ma8ei kaneis sas ti kai pws? Giati x8es milage mton gud sto msn kai htan ths idias apopshs. Egw to mono pou katalava einai pws einai apo ton cosmos atoma. O server (ws mhxanhma) kati leei alla den exoume idea gia to poioi einai sto gm-team. Ayto proswpika de mou dinei kai megalh sigouria. (osh sigouria telospantwn mporei na sou parexei enas prv srv) 8a protimousa na mou elegan einai o Celestialcurse admin px, para twra pou den kseroume ti kai poios. Kai mia yposhmeiwsh. Afou plhrwsame gia to forum mas ( http://www.hazard.gr ) afou plhrwsame to ventrilo server ( http://voice.hazard.gr ) apofasisame na plhrwsoume kai gia root server. Ekei anevasame enan kamael psilodyskolo pvp. Einai epi 50 to xp me GM shop, buffers ktl ktl. To site einai ( http://l2.hazard.gr ). Einai akoma dokimastiko opote 8a faei se kana 3hmero wipe. De sas proteinw kati tetoio, giati tous perissoterous den kalyptei kati tetoio (opws kai mena) alla mia voltitsa apo ekei gia kana pvp den peirakse kanenan. Sas eggyoumai proswpika pws de 8a yparksei to paramikro adminarisma. Akoma ki egw den eimai GM kai 8a xparw kai 8a farmarw manually. | |
|
| |
coniordos
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 3:18 pm | |
| Den sas ftanw egw ston Hazard pou sas exw parei ta sovraka thelete k allous? | |
|
| |
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 3:21 pm | |
| - PrimeMinister wrote:
8a protimousa na mou elegan einai o Celestialcurse admin px, para twra pou den kseroume ti kai poios.
Admin???Mwre Les?? Pros To Paron Exw Ta Ka8ikoda Tou Moderator.. Alla Twra Pou To 3anaskeftome Kai Gia Admin Dn 8a Moun Kakos...Ka8olou Kakos... Min Me Kra3ete Mia Plakitsa Ekana | |
|
| |
Caligula UniQue Member
| |
| |
GudjohnseN UniQue Member
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 3:30 pm | |
| - Caligula wrote:
- Proswpika dn nomizw na kanw create se kanena new server, an anoi3ei o cosmos kai einai adeios apo kosmo tha mpainw na psilomlkizomai mexri na to varethw ki auto. Tha dilwnw parousies edw kai se kanena allo forum
Sure..Me to Pou ginei to Meeting Sto Msn gia to ti tha kanoume,pes ''egw den ksekinaw'' Ase tis pipes Cali | |
|
| |
JuKiRo UniQue Member
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 3:31 pm | |
| - Caligula wrote:
- Proswpika dn nomizw na kanw create se kanena new server, an anoi3ei o cosmos kai einai adeios apo kosmo tha mpainw na psilomlkizomai mexri na to varethw ki auto. Tha dilwnw parousies edw kai se kanena allo forum
Me 2 ... | |
|
| |
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 3:32 pm | |
| Min Lete Malakies 8a 3ekinisete..... Kade Kai Oi 2 Elfades...Gt MPOREITE Kai An Dn 3ekinisete Dld Egw Me Poion 8a Pastwno Ton Prime???Monos Mou 8a Einai Vareto Filika Pada Prime ! | |
|
| |
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 3:37 pm | |
| Emeis ws Asylum exoume mia klassikh ataka gia tetoies periptwseis. Thn eixe pei prin poly kairo ena palikari. 8a spasw kai ta cd tou l2. Ektote opoios leei pws 8a stamathsei tou leme to klassiko:
"Ta cd ta espases?"
Synh8ws epistrefoun oi perissoteroi. Pantws twra pou kalokairiazei, den yparxei pio fysiologikh antidrash apo to na mhn yparxei megalh oreksh. Pantws se ka8e periptwsh de nomizw na paizei kaneis pia gia to game alla kyriws gia thn parea. | |
|
| |
coniordos
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 3:39 pm | |
| Jukiro oute na to skeftesai... Twra pou ematha k poios eisai 1o target tha se xw koufala | |
|
| |
GudjohnseN UniQue Member
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 3:42 pm | |
| - coniordos wrote:
- Jukiro oute na to skeftesai...
Twra pou ematha k poios eisai 1o target tha se xw koufala Esu Mpikes OS? Stous Eglobalites? kk | |
|
| |
JuKiRo UniQue Member
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 3:43 pm | |
| KOita Prime.. paizw 4 Xronia + L2 ... PC den Exw KAN spiti opote poia Cd na spasw? Mia zwh paizw Apo net. Me 1 Eyrw Xrewsh ... Exei kai ta Lan party Tou 6 Eurw 12 Wres to brady den lew Alla exw xalash mia periousia Edw (lineage2) Gia pion ? Gia tin parea? Gia mena ? Gia na Ginw top kai na mamaw Tous bane ? Tous exiles? Tous Honors? Barethika ! ps pros 8eoxarhs ... : Enoeite pws Parataw An telika DEN ginei tpt me cosmos .. Ayto Enow Cosmos Paizw Akoma An pote anoiksei Mexri tote Liwnw k00fsVSN00bs ^_^ | |
|
| |
ROuFaKoS xD UniQue Member
Posts : 33 Join date : 2008-04-03 Age : 36 Location : Mogkolian's City
| |
| |
Caligula UniQue Member
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 3:47 pm | |
| - PrimeMinister wrote:
- Emeis ws Asylum exoume mia klassikh ataka gia tetoies periptwseis.
Thn eixe pei prin poly kairo ena palikari. 8a spasw kai ta cd tou l2. Ektote opoios leei pws 8a stamathsei tou leme to klassiko:
"Ta cd ta espases?"
Synh8ws epistrefoun oi perissoteroi. Pantws twra pou kalokairiazei, den yparxei pio fysiologikh antidrash apo to na mhn yparxei megalh oreksh. Pantws se ka8e periptwsh de nomizw na paizei kaneis pia gia to game alla kyriws gia thn parea. Ta cd dn ta espasa gt dn einai dika m. An sunexisoun cosmos, exw char ena nobles einai na teleiwsw siga ta laxana. Alla me 20 mathimata sti plati (15 8ewries kai 5 ergastiria) toulaxiston mexri na teleiwsei i e3etastiki dn paizei na 3ekinisw kapou, mono na sunexisw. H paizoume i oxi, to na mpainw 2 wres kathe 3 meres dn m leei kati. | |
|
| |
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... Thu Apr 03, 2008 3:48 pm | |
| - ROuFaKoS xD wrote:
- PrimeMinister wrote:
- Emeis ws Asylum exoume mia klassikh ataka gia tetoies periptwseis.
Thn eixe pei prin poly kairo ena palikari. 8a spasw kai ta cd tou l2. Ektote opoios leei pws 8a stamathsei tou leme to klassiko:
"Ta cd ta espases?"
Synh8ws epistrefoun oi perissoteroi. Pantws twra pou kalokairiazei, den yparxei pio fysiologikh antidrash apo to na mhn yparxei megalh oreksh. Pantws se ka8e periptwsh de nomizw na paizei kaneis pia gia to game alla kyriws gia thn parea. Oi perisoteroi apo mas theloume na fugoume apo ayto to game pou legete l2 Athela i mi polla atoma exoun xasei filous/parea/douleia/ genika polu xrono apo tin real life tous. Opote theloume na to liksoume kapos wraia gia ayto kai perimenoume ton cosmos mpas kai ginei to thavma pou den nomizw me tetio Gm Team ...
H cosmos i se kapoion allon server( last server gia pollous exiles) theloume na perasoume wraia Opote psithite na pame kapou i na minoume ston cosmos Oloi mazi enemys kai mi enemys o Cosmos Einai Teliwmenos Kata 90% Pisteuw Dn Ftaei To Gm Team O Admin Ftaei Autos Prepei Na Stisei Ton Server... Egw Lew Na Kanoume Kai Tin Teleutaia Mas Apopira Ston Elixir Kai Apo Ekei Kai Pera Telos ! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Nomizw pws dikaioumai... | |
| |
|
| |
| Nomizw pws dikaioumai... | |
|